Ημερήσιες εκδρομές

Πανέμορφοι κόλποι για κολύμπι, καταδύσεις και χαλάρωση

Ημερήσιες εκδρομές

Στο Anthony Quinn μέσω Τραγανού και πίσω
Καλωσορίσατε στο σκάφος μας στο λιμάνι του Μανδρακίου 36° 45,06' N; 28° 22,78' E

Αναχώρηση από το Λιμάνι του Μανδρακίου

Έχοντας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες στο πλήρωμα μας σας προσφέρουμε δροσιστικά αναψυκτικά κατά τη διάρκεια μιας ζεστής καλοκαιρινής μέρας. Έπειτα το ταξίδι θα ξεκινήσει στις 9 π.μ. Με απόλυτη ηρεμία πλέουμε νότια μέχρι να συναντήσουμε το γραφικό κόλπο του Anthony Quinn. Εκεί γυρίστηκε η ταινία ‘Τα κανόνια του Ναβαρόνε και γι’ αυτό ο κόλπος ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του ηθοποιού Anthony Quinn.

Έτοιμοι για αναχώρηση

Ανάλογα με τη δύναμη των ανέμων θα μας πάρει σχεδόν 2 ώρες για να φτάσουμε στον κόλπο. Παρόλα αυτά καθόλη τη διαδρομή θα πλέουμε σε κοντινή απόσταση από την ακτή προκειμένου να απολαύσετε την ομορφιά του νησιού.

Αγκυροβόλι στον κόλπο Anthony Quinn

Κατά τις 11:30 φθάνουμε στον κόλπο όπου συνήθως παραμένουμε για 2 ώρες. Επομένως έχετε αρκετό χρόνο για κολύμπι και γεύμα.

Χαλαρώνοντας στο κόλπο του Anthony Quinn: 36° 19,17' N, 28° 12,34' E

Ο γραφικός κόλπος είναι περιτριγυρισμένος από βράχους και παρέχει και υποθαλάσσιο χώρο ιδανικό για καταδύσεις ενώ σας παρέχουμε δωρεάν τον αναγκαίο εξοπλισμό.

Πλέοντας προς την παραλία Τραγανού

Το απόγευμα στις 14.00 ανοίγουμε ξανά πανιά και πλέουμε προς την κοντινή, σε απόσταση ενός μιλίου παραλία με βοτσαλάκια, την Τραγανού. Στην παραλία αυτή με μήκος ένα μίλι απονεμήθηκε μπλε σημαία για τα υπέροχα πεντακάθαρα νερά της. Ακριβώς δίπλα στην παραλία βρίσκεται το μοναδικό γήπεδο γκολφ του νησιού.

Προχωρώντας προς την Τραγανού 36° 18,31' N, 28° 11,35' E

Και εδώ σας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσετε τη δροσερή θάλασσα στο έπακρο. Στο τέλος επιστρέφουμε στο λιμάνι του Μανδρακίου περίπου κατά τις 18.00.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

  • Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας δίνετε η ευκαιρία υπό τον έλεγχο φυσικά του πλοιάρχου να πλεύσετε ανεξάρτητα.
  • Για την δική σας ασφάλεια σας προτείνουμε να προμηθευτείτε με αντηλιακή κρέμα,καπέλα για τον ήλιο και ένα ελαφρύ αδιάβροχο.
  • Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών και κατόπιν απαιτήσεως των συμμετεχόντων ο προορισμός μπορεί να μεταβληθεί σε εξαιρετικές περιπτώσεις.
  • Αναλυτική λίστα με τους συμμετέχοντες πρέπει να υποβληθεί την προηγούμενη ημέρα ή τουλάχιστον μισή ώρα πριν την αναχώρηση.
  • Μπορείτε να φέρετε μαζί σας φαγητό και ποτά της επιλογής σας.

Κόστος

Το κόστος του ημερήσιου ταξιδίου υπολογίζεται περίπου στα 450 - 550 ευρώ ανά σκάφος και απο 550 - 650 ευρώ για το καταμαραν. Ανάλογα με το μέγεθος του σκάφους μέχρι 10 άτομα μπορούν να συμμετάσχουν στο ταξίδι.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:

  • Η αμοιβή του πλοιάρχου.
  • Τα καύσιμα.
  • Τα έξοδα καθαρισμού.
  • Νερό, σνακ και αναψυκτικά.
  • Εξοπλισμός καταδύσεων και stand-up-paddle.

Εικόνες ενός ημερήσιου ταξιδιού

Εμφάνιση περισσότερων εικόνων