yachtcharter - rhodes

Οι αξεχαστες ιστιοπλοΐκες διακοπες σας είναι η φιλοδοξία μας!

Η επαγγελματική ομάδα μας έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο γιώτινγκ και προσβλέπει στην επίσκεψή σας. Είμαστε όλοι ενωμένοι με πάθος για την ιστιοπλοΐα. Στο γραφικό περιβάλλον της Δωδεκανήσου, η εκπληκτική κουλτούρα και η φύση κάνουν την ιστιοπλοΐα κάτι μοναδικό. Βυθιστείτε στην απίστευτη ομορφιά της Ρόδου και των περιχώρων της. Οι γνώσεις μας για τα Δωδεκάνησα και η εμπειρία μας θα σας βοηθήσουν να περάσετε αξέχαστες διακοπές, καθώς αυτός είναι ο κύριος στόχος μας!

Πώς ξεκίνησαν όλα...

Αρχικά η Yachtcharter-Rhodes ήταν απλώς ένας συνδετικός κρίκος με τους ιστιοπλόους και τους ιδιοκτήτες από τη Ρόδο. Ως αποτέλεσμα, αναπτύχθηκε μια εταιρεία ναυλώσεων. Στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας να γνωρίσουν την υπέροχη περιοχή των Δωδεκανήσων. Ο στόλος μας αυξήθηκε αργά αλλά σταθερά. Εν τω μεταξύ έχουμε στη διάθεσή μας 14 σκάφη. Τα σκάφη είναι κυρίως νέα και σε τέλεια και ασφαλή τεχνική κατάσταση. Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο αίτημα στο οποίο δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια εναλλακτική, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στην απόλαυση των διακοπών σας. Πάντα ήρεμες και καλές θάλασσες!

Γιατί Yachtcharter-Rhodes

Ο πιο ενημερωμένος στόλος στην τοπική περιοχή ιστιοπλοΐας.
Τα περισσότερα από τα σκάφη μας κατασκευάστηκαν το 2016 - 2017, δύο το 2018 και ένα ολοκαίνουριο γιωτ το 2019. Προσφέρονται μαζί με ένα πλήρες εξοπλισμό ασφαλείας καθώς και ηλιακά πάνελ για ηλεκτρική παροχή.

Βάση Ρόδου.
Βασιζόμαστε στα Δωδεκάνησα με επίκεντρο τη Ρόδο. Κατόπιν αιτήματος προσφέρουμε κατ 'εξαίρεση σκάφη από την Κω και One-Way-Charter.

Κάτι περισσότερο από μία άλλη εταιρεία ναυλώσεων.
Η Yachtcharter-Rhodes σας προσφέρει όχι μόνο Charter Bareboat, αλλά και περισσότερες υπηρεσίες όπως Charter-Out συμπεριλαμβανομένου του κυβερνήτη, ημερήσιες εκδρομές με πλοηγό, ειδικές εκδηλώσεις κατόπιν αιτήματος (φωτογράφηση κ.λπ.), διαχείριση σκαφών αναψυχής κατόπιν αιτήματος, συντήρηση και εξυπηρέτηση γιωτ, συνεργασία ιδιοκτήτη γιωτ.

Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας.
Έχοντας πάνω από 30 χρόνια ειδικής γνώσης στην ιστιοπλοΐα, σας συμβουλεύουμε για την επόμενη κρουαζιέρα σας.

Ο νησιωτικός κόσμος
Τα Δωδεκάνησα ανήκουν στις πιο όμορφες περιοχές του κόσμου ιδανικές για ιστιοπλοΐα. Εκτός από τα γνωστά νησιά της Ρόδου, της Καρπάθου και της Κω, υπάρχουν αμέτρητα μικρά νησιά στα νερά μεταξύ της τουρκικής δυτικής ακτής και της Κρήτης.

Μοναδική εξυπηρέτηση.
Είναι χαρά μας να προετοιμάζουμε μαζί σας το τέλειο ιστιοπλοϊκό ταξίδι, να σας προσφέρουμε συμβουλές για τις ακτές και τα αξιοθέατα, καθώς και για γαστρονομικές απολαύσεις. Αγαπάμε τον ίδιο τον νησιωτικό κόσμο και επισκεπτόμαστε τακτικά όλους τους προορισμούς της περιοχής των Δωδεκανήσων.

Από ιστιοπλόο να ιστιοπλόος.
Όντας παθιασμένοι ναυτικοί, βελτιώνουμε συνεχώς τις ικανότητές μας για να σας προσφέρουμε ένα αποκλειστικό charter-event. Οι επαγγελματικές και προσωπικές μας υπηρεσίες βελτιώνονται κάθε χρόνο!

Οι προσφορές μας

 • Ναύλωση μιας εβδομάδας με ή χωρίς skipper: ο ιδανικός τρόπος για να γνωρίσετε διάφορα νησιά και την ακτή, καθώς και για να απολαύσετε την άνεση της θάλασσας.
 • Ημερήσιες εκδρομές: ιδιωτικά και άνετα στους πιο όμορφους κόλπους.
 • Ειδικές εκδηλώσεις κατόπιν αιτήματος: ιδιωτικά πάρτι ή εκδρομές με ειδικές απαιτήσεις, φωτογραφίες, ταινίες και ρεπορτάζ.
 • Διαχείριση σκαφών κατόπιν αιτήσης.
 • Συντήρηση και εξυπηρέτηση σκαφών: εάν είστε ιδιοκτήτης σκάφους, μπορούμε να σας προσφέρουμε χειμερινή συντήρηση και τεχνική εξυπηρέτηση.
 • Συνιδιοκτησία σκαφών.
 • Πώληση μεταχειρισμένων σκαφών κατόπιν αιτήματος.

Το προσωπικό μας

thanos sotiriou

 • ιδρυτής
 • διαχειριστής σκαφών
 • ιδιοκτήτης σκάφους

Για περισσότερα από 30 χρόνια ο Θάνος οδηγεί τη βάση μας. Η εμπειρία του ως ιστιοπλόου και εκπαιδευτή και η τεχνογνωσία του στο γιώτινγκ τον χαρακτηρίζει ως τον τέλειο συνεργάτη για το ταξίδι σας.

wolfgang stenger

 • συνιδριτής
 • ιδιοκτήτης σκάφους

Ο Βόλφγκανγκ είναι συνιδρυτής και ένας εύθυμος ναυτικός. Έχοντας εμπειρία σε νομικά και επιχειρηματικά θέματα, αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της εταιρείας και κυρίως φροντίζει για τη διαχείριση και το μάρκετινγκ.

giorgos simiakos

 • διευθυντής πωλήσεων
 • σχέσεις συνεργασιών

Ο Γιώργος είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις και τη διαχείριση του στόλου. Μιλάει άπταιστα την ελληνική, αγγλική και γερμανική γλώσσα, γι' αυτό και είναι το σωστό πρόσωπο για όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα σκάφη, τις τιμές και τη διαθεσιμότητα. Ο Γιώργος φροντίζει επίσης τις σχέσεις μεταξύ των συνεργατών μας.

ekaterina dulepo

 • εξυπηρέτηση πελατών
 • μάρκετινγκ

Η Ekaterina είναι η καρδιά της εξυπηρέτησης πελατών μας. Μιλάει άπταιστα Ελληνικά, Ρωσικά και Αγγλικά και βρίσκει τη σωστή λύση για κάθε πρόβλημα. Η Ekaterina είναι επίσης υπεύθυνη για τις κρατήσεις, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το μάρκετινγκ.

marios kaltsis

 • πλοίαρχος
 • συντήρηση σκαφών αναψυχής

Ο Μάριος είναι το «δεξί μας χέρι» στη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη. Με το πάθος του για την ιστιοπλοΐα μεταβιβάζει με χαρά τις γνώσεις του ως κυβερνήτης σε όλους όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα. Οι συμβουλές του είναι πολύτιμες για κάθε ιστιοπλόο.

stamatis kazanas

 • υποδοχή πελατών
 • συντήρηση σκαφών αναψυχής

Ο Σταμάτης είναι μέλος της ομάδας εξυπηρέτησης και συντήρησης. Οι τεχνικές του γνώσεις και η υπευθυνότητά του τον καθιστούν σημαντικό μέλος της ομάδας. Ο Σταμάτης φροντίζει επίσης για τον εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά των σκαφών μας.

panagiotis tiropanis

 • υποδοχή πελατών
 • συντήρηση σκαφών αναψυχής

Ο Παναγιώτης είναι το νεότερο μέλος της ομάδας και είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση και την επισκευή των σκαφών. Πριν από κάθε ναύλωση ελέγχει όλα τα συστήματα ασφαλείας και τον εξοπλισμό του πλοίου.